beloved stars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

beloved stars

'cause our hearts are locked forever and our love will never die.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

selfishbitch.

Go down 
AutoriusPranešimas
Vanessa Hudgens
can i have a hug? :3
Vanessa Hudgens

Postai : 600
Prisijungė : 2010-08-28
Amžius : 35
credit : Selfishbitch

selfishbitch. Empty
RašytiTemos pavadinimas: selfishbitch.   selfishbitch. Icon_minitimeAntr. 08 31, 2010 4:03 am

selfishbitch. 9999
Hielau, chebra. Taigi, aš esu Viktorija, siaubas baubas, dar žinoma, nors ir nelabai, kaip vipau, dar didesnis baubas, šiaip aš visa vienas didelis blogis, bet neesmė. Taigi, man yra 14 metų, sausio 27 dieną turėsiu visus 15. (sun) Gyvenu Rokiškyje, net neklauskit kur jis yra, nemokėsiu išaiškinti, geriau žemėlapį pavartykit, apsišviesit, galėsit ir mane apšviest, pasakysit kur gyvenu. Bet va, mano mieste sūrį gamina, tokį neskanų, bent man. :DD Mokytojus kankino Juozo Tumo Vaižganto vidurinėje mokykloje, laukiu nesulaukiu kol sutiksiu savo istorijos mokytoją, oi aš jo nekenčiu, per pamokas stumu, pabazarinam mes linksmai, fun būna, nieko nesimokydamas sugebu iš kontrolinio gaut 9, nes klasiokas atsakymus pasako, o ir šiaip, parašyk ant kontrolinio "istorija jėga" ir pakels pažymį. Okč, baigiu apie šitai.
Aš esu bjauri dėl to, kad gimiau ragana, visada sakau tiesą į akis, kad ir kokia žiauri ji būtų, ir eikit tolyn, jeigu jums kas nors nepatinka, netikrų draugų neieškau, o tikriems nemaišo, kad tiesiai šviesiai viską sakau.
Keli faktai..
Pilnas vardas: Zactorija Victoria Maračinskaitė vipau Efron Zefyr.
Ūgis: 163cm ir nebeaugu.
Augintiniai: jūrų kiaulytė - Tigrė, žuvytė, kuri kanda ir kuri suėdė savo sugyventinį, ungurys. Turėjau šunį, bet jį pardavė ir turėjau papūgą, bet ji nusižudė, aš nejuokauju, nugraužė laidus ir ją nutrenkė elektra.
Mylimiausias maistas: pica ir šokoladas.
Mylimiausias gėrimas: žalioji arbata "Kiškio pasaka", sidras "Kiss you", D-light, Šnekoriai.

selfishbitch. 93953532
Vienintelės tikros meilės:
EFRONAS.
♥ Agnė, nerealumas, tik ji sugeba nusišnekėt taip, kaip nusišneka ir tik su ja sugebėjau suplanuot tobulas vestuves, double date, krikštynas ir visa kita.
♥ Monika, nes su ja smagu, visą naktį ištvėrėm be miego, susirašinėjom, žaidimus žaidėm ir šiaip.

Kitų nevardinsiu, nes daugiau beveik ir nėra.

Žinot ką, nebesugalvoju ką daugiau pasakyt, jau tiek aprašymų esu parašius, kad atrodo jog kartojuos, o kartotis aš nemėgstu, tai jūs geriau paklausinėkit.
Bai bai.
selfishbitch. 7777
Pė. Es.
selfishbitch. Eat2
umm... no, wait..
selfishbitch. Ateu
Atgal į viršų Go down
http://beloved.nstars.org
Sve?ias
Svečias
Anonymous

selfishbitch. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: selfishbitch.   selfishbitch. Icon_minitimeTr. 09 01, 2010 12:40 am

Jesus Christ x.x tu tokia mužiukė ? :DDD prie manes tu atrodytum kaip kokia coliukė xDD
Atgal į viršų Go down
Vanessa Hudgens
can i have a hug? :3
Vanessa Hudgens

Postai : 600
Prisijungė : 2010-08-28
Amžius : 35
credit : Selfishbitch

selfishbitch. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: selfishbitch.   selfishbitch. Icon_minitimeTr. 09 01, 2010 12:47 am

Tokia mažiukė. :DDD Koks tavo ūgis? xDD
Atgal į viršų Go down
http://beloved.nstars.org
Sponsored content

selfishbitch. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: selfishbitch.   selfishbitch. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

selfishbitch.
Atgal į viršų 
Puslapis 11