Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: i'm not brunett. i'm her beighbour. Pir. 08 30, 2010 10:39 pm | |
| - Spoiler:
In da Gabriele's 2010-08-08 Hello dear's. ♥ Soup,galiausiai kažką sumeikinau,apie save (:
ABOUT ME Esu Martyna. Draugams always,-Mari,Martė,Marčius. Man 13, gyvenu Šilutėje. Esu dvynio horoskopo,dvynių neturiu,esu panaši tik į save. (rock) :typerhappy: Mano hobis-Šokti, (inlove) dievinu tai,lankau šokių klubą,patinka dainuoti groti..(bet to nemoku (rofl)) Šiek tiek irzli,nemėgstu kai man sutrugdo, kai mane erzina or smth. ;} Dažnai nusišneku. Esu blondė,man patinka šita spalva (sun) ;} Mėgstu maudynes,vasarą,žiemą, ir kitas pramogas. :popcorn: Gyvenimo credo-Viskas Ok (rofl)
- Spoiler:
MY LOVERS Minėjau,mėgstu šokti, :blowkiss: klaustyti man patinkančios muzikos ♥ Chat'inti ♥ .. Ashley Tisdale ♥ Brittany Snow ♥ Nina Dobrev ♥ Leighton Meester ♥... Ledus,lolllipopus, skanų maistą,kai laimės būna pilnos kelnės. ♥... Ispaniją Turikiją,Egiptą ♥...
I HATE/DON'T LIKE Erzinimo, psichų,girtuoklių,bomžų durnelių mušytnių žūdynių.. Kai kurių žmonių,Miley Cyrus ... :smoking:
- Spoiler:
Soup,kažkas apie mane (:
Kontaktai: Facebook:Martyna Bielskytė Skype:martynutea4 E.paštas:marrtyna1@gmail.com Tel. nr.- Reikia į PM.
LOVE YOU ALL ;*
with love Martyna. |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i'm not brunett. i'm her beighbour. Antr. 08 31, 2010 1:17 am | |
| Martynutea.:************* |
|