Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: i love the way you lie♥ Pir. 08 30, 2010 10:26 pm | |
| nežinau,žinot jūs mane ar ne,bet whatever. taigi prieš dvylika metų,rugpjūčio dvidešimt devintą dieną, 22:20 buvau pavadinta Miglės vardu. turiu ir antrą,bet pirms labiau patink. gimiau Dzūkijos sostinėj: Alytuj. ten ir gyvenu lig šiol. šiais metais eisiu į šeštą klasę,Alytaus Vidzgirio pagrindinėj mokykloj. vo tep va. LIKES/DISLIKES tai vot Miglė likes: šokoladą,pc,skype,draugus,pievint,starsus,forumus,kavą,vynuoges,traškučius(estrelos mėlynus,mm),savo telefonus,klasiokus/es,GABRIELYTĘ,CCrawfordą,LPasqualino,IAN!,NDobrev,LMeester,BLivelyGG,Degrassi etc. Migliūškins dislikes: anksti keltis,pieno produktų,lietuvių k. mokytojos,klyfos,fantos,kiaušinių,grybų,kepenėlių,JBieber,disney žvaigždučių etc. kontaktai: one.lt (beveik nesinaudoju) : migluteez skype: miglte99,nesijuokiam fb: Miglė Miau twitter: /miglemeester myliu,bučiuoju ir iki. mielos ponios,nešiokite pėdkelnes. (rofl) :* p.s. klauskit,kandžiojuosi tik pirmadieniais.
Paskutinį kartą redagavo Chace Crawford, Antr. 08 31, 2010 10:00 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i love the way you lie♥ Pir. 08 30, 2010 10:31 pm | |
| žinau tave :DD beje nors 1dienis, vis tiek knieti sužinoti.. čia toks retorinis klausimas: why turiu nešioti pėdkelnes?(rofl) |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i love the way you lie♥ Pir. 08 30, 2010 11:19 pm | |
| iš kur? o.o tai tau išimtis. :DD o šeip pėdkelnes turi nešioti tik mielos ponios. (rofl)* |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i love the way you lie♥ Antr. 08 31, 2010 3:46 am | |
| iš frenetic'o ;D mm, aišku ;DD |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i love the way you lie♥ Antr. 08 31, 2010 3:43 pm | |
| |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: i love the way you lie♥ Antr. 08 31, 2010 4:26 pm | |
| Sveika, aš irgi ir Frenetic'o tave pažinau ;D |